Огляд популярних виробників паркетної дошки

.

.

Яка у вас асоціація при слові паркет? Впевнені, в голові віддалено проносяться картинки шикарного маєтку зі знатними господарями. А може виникають образи пряної деревини, тепла і затишку?

.

На щастя, якісні покриття для підлоги давно перестали бути прерогативою виключно багатих людей. А зростаюча велика кількість найкращих виробників паркетної дошки незмінно радує.

.

Хоча перед вами стоїть нелегкий вибір - якої ж фірми краще купити паркетну дошку? Не лякайтеся, ми станемо для вас справжнім провідником у світ натуральних підлогових покриттів, розповімо, яким виробникам віддати перевагу і відповімо, яка паркетна дошка найкраща.

.

Вибір марки паркетної дошки

.

До топових сучасних виробників паркету можна віднести Kährs, Admonter, Boen, Coswic, Weitzer Parkett, Haro. Бренди звучні, давно на ринку, але мають своєрідний «недолік» у формі високої цінової політики.

.

Тому сьогодні лідерами ринку стають більш доступні торгові марки, які абсолютно не поступаються за якістю вищезазначеним паркетним гігантам. Наприклад, Tarkett, Esta Parkett, Serifoglu, Karelia, Rezult, що вже полюбилися споживачеві за якість, широкий асортимент, сучасні технології виготовлення і адекватний цінник.

.

Але нам особливо хочеться відзначити фірму «Barlinek» - цей виробник є гармонійним поєднанням високої якості, широкого асортименту продукції і дуже приємних цін.

Неймовірно підкуповує те, що фірма «Barlinek» працює на хвилі сучасної тенденції захисту навколишнього середовища, приділяючи багато часу стандартизації виробництва новітнім екологічним нормам. Важливо, що паркетна дошка «Barlinek» безпечна і для людини, і для навколишнього середовища, а саме виробництво - одне з найчистіших в даній галузі.

.

Якщо ви ще страждаєте від мук вибору паркетної дошки і думаєте, яка фірма краще, ми посприяємо прискоренню цього процесу.

.

Паркетна дошка Barlinek - доступна розкіш

.

Із задоволенням розкриємо наступні переваги виробника «Barlinek»:

  • Широкий асортимент товарів. Ми зможемо здивувати вас великим вибором обробок і відтінків, виконаних на благородних європейських деревинах дуба та ясена;
  • Доступні ціни - кращі на ринку високотехнологічних готових паркетних виробів;
  • Щомісячні акції, розпродажі та інші приємні «плюшки»;
  • Відмінна якість продукції;
  • Величезний складський запас;
  • Використання тільки натуральних матеріалів. Вся дошка «Barlinek» - це 100% дерево;
  • Реалізація виключно сертифікованих і легальних товарів;
  • Тривалий експлуатаційний термін і довгострокова гарантія до 25 років;
  • Активна екологічна позиція виробника.

.

Яка найкраща паркетна дошка? фото 2Приємно усвідомлювати, що компанія «Barlinek» вже сьогодні піклується про майбутнє нашої планети. Компанія спонсорує висадку нових дерев для поповнення лісових насаджень, модернізує виробництво, прагнучи захистити і зберегти навколишнє середовище. Крім натуральних підлогових покриттів високої якості, завод випускає також біопаливо - спеціальні деревні палети і паливні брикети для печей і камінів з деревної стружки та інших відходів виробництва. Їх же завод використовує як паливо і для власного виробництва, виходить такий собі замкнений безвідходний цикл, чисто і без зайвих шкідливих викидів. Погодьтеся, щиро хочеться підтримувати таких виробників.

.

Крім того, «Барлінек» має завод в Україні, а значить - ви не тільки маєте можливість підтримати вітчизняну економіку, а й істотно заощадите час і гроші, забравши якісний товар вже завтра, без зайвих нервів з приводу термінів поставки і митних зборів. Також ви завжди зможете отримати професійну консультацію та оперативну реакцію на будь-який запит безпосередньо від представників бренду.

.

Сьогодні паркетні покриття сміливо поєднують в собі традиційний затишок натурального дерева і сучасні технологічні рішення, залишаючись актуальним оздоблювальним матеріалом. У свою чергу, ми віримо, що змогли вас трохи скоординувати на ринку паркету. І тепер питання «паркетну дошку якої фірми краще обрати?», сподіваємося, більше не буде вас переслідувати))).