Корковий компенсаторКорковий компенсатор

.

Сучасний дизайн диктує нові правила і сьогодні все більше інтер'єрів представлені без використання традиційного плінтуса. Так само у будинках з новим ремонтом ви навряд чи побачите ламінований, металевий чи гумовий поріжок. Ринок покриттів пропонує коркові компенсатори, які майстерно з'єднують різні підлогові покриття з різними текстурами. Крім того, багато хто використовує його як декор, наприклад, корковий компенсатор замість плінтуса або бордюру. Різноманітність відтінків коркових виробів дозволяє підібрати матеріал безпосередньо під колір підлоги.

.

Розглянемо ключові переваги пробки:

  • Натуральний екологічно чистий склад. Для виробництва використовують природні компоненти, що не мають токсичності;
  • Антисептичні властивості: пробка стійка до впливу різних мікроорганізмів, грибів та плісняви;
  • Амортизаційні властивості: поріжок із натурального корку легко стискається та розтискається залежно від параметрів навколишнього середовища;
  • Довговічність. Конструкція із корка надовго зберігає свою початкову форму, не твердне від вологи, низьких або високих температур;
  • Корковий компенсатор легко встановити, і так само просто демонтувати;
  • Універсальний виріб підходить для будь-якої підлоги, і його можна підібрати в будь-якому відтінку;
  • Естетичний вигляд. Стики з пробки між двома різними покриттями підлоги практично непомітні, якщо грамотно підібраний колір.

.

Корковий компенсатор фото Якого кольору краще купити корковий компенсатор? Дизайнери інтер'єру рекомендують підібрати пробку у тон дерев’яного покриття, щоб зробити перехід невидимим, або вибрати матеріали у відтінку покриття, з яким воно стикується. У шоу-румі Барлінек легко підібрати профіль оптимального забарвлення, який ідеально підійде під особливості вашого інтер'єру. Також пробковий поріжок часто використовують замість плінтуса, він добре прилягає до стіни і легко огинає колони та виступи.

.

В інтернет-магазині «Barlinek Profi» у Києві ви можете купити пробкові компенсатори для стикування паркету з плиткою, ламінатом, іншими покриттями для підлоги. У нас представлена ​​колекція інших матеріалів від популярного в Україні бренду Barlinek за відмінними цінами.

.

.

.