подарунок за відгук

Ми цінуємо кожного нашого клієнта, прагнемо надати найкращий сервіс і завжди радіємо, коли отримуємо фідбек від наших покупців.

Ваші відгуки не тільки допомагають нам вдосконалити роботу салону, а також є важливими для тисячі клієнтів, які шукають в інтернеті, де придбати якісні паркетні підлоги в Києві та Україні.

.

.

Сьогодні ми запускаємо безстрокову акцію - «Подарунок за відгук»!

Всі наші покупці, які залишили відгук на сайті, можуть отримати в подарунок універсальний засіб для чищення для підлоги Neutralreiniger Clean. Що потрібно для цього зробити?

Покрокова інструкція для наших клієнтів:

.

   подарунок за відгук 4 1.Напишіть відгук на сайті. Для цього зайдіть в наш каталог, знайдіть паркетну дошку, яку ви придбали в нашому шоу-румі Barlinek за адресою м.Київ, вул. Полтавська, 10, і в графі «Відгук» напишіть ваші враження про покупку.

.

   2.Покладіть в корзину засіб для миття паркету Neutralreiniger Clean, зробіть замовлення, але не оплачуйте його. Не забудьте в коментарі до замовлення вказати, на яку саме паркетну дошку ви залишили відгук, а також ПІБ покупця. 

.

   3.Отримайте ваш подарунок. Як ми і обіцяли, засіб для миття паркету Neutralreiniger Clean ви можете придбати лише за 1 грн, різниця у вартості - подарунок від шоу-руму «Barlinek Profi». Для цього зателефонуйте до нас, щоб узгодити деталі отримання подарунку, або дочекайтесь дзвінка від нашого менеджера. 

.

подарунок за відгук 3Для нас дуже важливі дійсно реальні відгуки наших покупців!

Тому акційна пропозиція діє тільки для клієнтів, які вже оформили і оплатили замовлення на покупку паркетних покриттів на нашому сайті або в шоу-румі Барлінек за адресою м.Київ, вул. Полтавська, 10.

.

.

Заздалегідь дякуємо всім нашим клієнтам, які знайшли хвилинку, щоб залишити відгук про паркетну дошку Барлінек на нашому сайті!

.

.

.

.