Інноваційні розробки в галузі сучасної паркетної індустрії дозволили забезпечити високий рівень зносостійкості лакового покриття Professional дошки Барлінек, що доведено неодноразовими перемогами в різних європейських незалежних тестуваннях. Таким чином, до вашої уваги пропонується паркетна дошка в Києві колекції Life з покриттям саме цим високоякісним лаком, який наноситься в сім шарів і висушується під УФ-променями. Даний лак робить покриття паркету максимально твердим і стійким до подряпин, що дозволяє використовувати продукти цієї колекції на об'єктах з великим ступенем прохідності.

Вперше тришарові паркетні дошки були виготовлені в Швеції. Саме тут, у Шведському промисловому інституті, паркетна дошка під лаком Професіонал стала переможцем в незалежному тестуванні якості дерев'яних підлог, в якому брали участь передові виробники Європи. Тому особливо приємно, що саме цей продукт зарекомендував себе, як найбільш якісне підлогове покриття, і що саме паркетна дошка виробництва польської компанії Барлінек здобула перемогу у цьому тестуванні.Оцінювалася стійкість до впливу хімічних речовин, до утворення плям, до стирання поверхні.

Стійкість лаку до 7000 оборотів - це найвищий показник на ринку, це говорить про те, що термін служби такої паркетної дошки буде в рази довший будь-якої іншої. Також Лак Professional забезпечить надійний захист покриття від прояву плям від кави, фломастерів, хімічних реагентів, червоного вина і т.д. Таке покриття буде відмінним навіть при складних умовах експлуатації, тому протягом довгих років наша паркетна дошка серії Life застосовується в декорі приміщень офісів, дитячих установ, житлових будинків і квартир.

Компанія Барлінек має сертифікат по вогнетривкості покриття лаком класу Cfl-s1, блиск за шкалою Гарднера становить 200.При експлуатації повністю відсутнє виділення летючих компонентів. 

Слід також звернути увагу на те, що кольори в колекції Life строго лімітовані тільки натуральними відтінками порід дерева дуб, ясен, сапеле. Якщо ви бажаєте урізноманітнити свій інтер'єр іншими нестандартними кольорами, радимо вам також звернути увагу на дві колекції Decor і Smaki Życia - це найпопулярніші і високоякісні паркетні дошки в Києві від компанії Барлінек. Також повідомляємо про зниження цін на колекцію Senses. Ці колекції чудово підійдуть для наймодніших сучасних дизайнерських рішень при помірних умовах експлуатації.

Губитеся у виборі – що краще для комерційного об’єкту, паркетна дошка вкрита олією,чи лаком? Все дуже просто – покриття під Лакована дошка має ряд незаперечних переваг:

  • стійкість лаку до 7000 оборотів - це найвищий показник;
  • стійкість до хімічних речовин
  • бездоганні естетичні властивості;
  • великий термін експлуатації;
  • простота у догляді;
  • відсутність алергенів;
  • гарантія більш 20 років.

Якщо у вас ще залишилися питання або ви сумніваєтеся в перевагах паркетної дошки, покритої лаком Professional, то прочитайте статтю на сайті barlinek-profi, або ж задайте запитання консультанту сайту.