Як доглядати за паркетом під олією?.

Кожен власник, вибираючи паркет під олією для свого житла, отримує 100% натуральне підлогове покриття, що передає тепло і красу природи. Дерево під покриттям олією дихає, воно не має штучних плівок, що закупорюють фактуру, та при цьому не варто забувати, що така дошка вимагає більш ретельного догляду. Нову дошку рекомендують відразу після укладання покрити захисним шаром засобу по догляду, після чого протягом десяти днів після початку експлуатації підлоги його слід прибирати тільки сухим методом. Сухе прибирання проводять віником або пилососом, по мірі забруднення покриття, але не рідше, ніж раз на тиждень.

Вологе прибирання паркету з масляним покриттям проводьте ганчіркою з мікрофібри, змоченою у воді зі спеціальним засобом для миття та повсякденного догляду за паркетом під олією. Даний засіб містить мило на натуральній рослинній основі. Добре віджатою ганчіркою або шваброю протирайте підлогу, за рахунок цього засобу він придбає сяйво натурального дерева.

.

Головні вороги паркету під олією:

  • Пісок, великі частинки бруду;
  • Вода і висока вологість приміщення;
  • Переміщення важких предметів по підлозі.

Якщо на підлогу потрапила вода, і ви бачите, що вона починає вбиратися - терміново її видаліть, щоб вона не встигла зіпсувати ваш паркет, залишивши ореолу. В даному випадку вам необхідно оновити просочення паркету новим шаром засобу, так як існуючої обробки вже не досить, 
швидше за все, вона вже вимилась чи витерлася з часом. Від ніжок меблів паркет краще захистити чохлами або насадками з повсті. 

При сильних забрудненнях підлоги використовуйте спеціальний очищувач для паркету під олією, цей засіб з легкістю очистить ваш паркет і розчинить попередні шари засобів по догляду, але після його застосування буде потрібно нова обробка. Це зробити не складно, а в результаті ви отримаєте абсолютно нову, свіжу, прекраснупідлогу.

.

Також ви можете звернутися за допомогою до наших фахівців. Телефонуйте, і ми зробимо все швидко і з дотриманням технології процесів.

.

.