паркетна дошка французька ялинка.

Паркет французька ялинка (або ще даний візерунок називають «шеврон») відомий ще з кінця ХVІІ століття, коли майстри вирішили використовувати креативний варіант укладання традиційного паркету «англійська ялинка». Новий малюнок, що складається з планок з кутовим розташуванням, дозволив привнести в інтер'єр нове свіжий подих і легкість. До того ж установка планок з обрізаним краєм під кутом від 30 до 60 градусів дозволила візуально корегувати розміри приміщення.

.

В наші дні паркетна дошка «французька ялинка» залишається затребуваним і популярним дизайном, як і 2-3 століття тому! Дизайнери із задоволенням використовують французьку ялинку для інтер'єрів в стилі класики, провансу, арт-деко, лофт. І як не дивно, але навіть в сучасний стиль вона чудово інтегрувалася.

.

.

Паркетна дошка французька ялинка - функціональність і витонченість в кожному сантиметрі

паркетна дошка французька ялинка Киев Barlinek Profi.

В магазині «Барлінек Профі» вже представлені зразки нової ​​колекції паркетної дошки французька ялинка. Наші покупці можуть вибрати покриття для підлоги з світлого, натурального, сірого і темного дуба стандартних розмірів - 130 х 725 мм.

Популярний виробник Barlinek традиційно радує споживачів високою якістю покриття для підлоги і вишуканим дизайном. Вибираючи для свого будинку паркет французька ялинка, ви отримуєте підлогове покриття з бездоганними інженерними характеристиками:

  • Міцність і стабільність підлоги. Паркетна дошка укладається на клей і закріплюється між собою з'єднанням шип-паз. Таке укладання забезпечує довгий термін експлуатації покриттів.

  • Висока зносостійкість. Паркетна дошка витримує значні навантаження, важкі меблі і зберігає при бережливій експлуатації свою первісну естетику протягом 20-30 років.

  • Тепла підлога круглий рік. Дерево - натуральний теплий матеріал, по якому приємно ходити босоніж навіть взимку. Проте, при бажанні, ці підлоги ви можете встановлювати також на системи з підігрівом.

  • 100% екологічність. Паркет «Шеврон» виробляється виключно з природних матеріалів і покривається лаком і маслом, що не містять шкідливих і небезпечних речовин.

  • Кілька кольорів і відтінків на вибір. Шукайте старий добрий класичний паркет в традиційних золотистих півтонах дуба? А може, підбираєте паркетні покриття ялинкою за прийнятною ціною з темного дерева? У нашому асортименті представлена ​​продукція, яка задовольнить запити навіть найвимогливіших покупців!

.

Складно передати словами, але цілком реально побачити, як істотно змінюється весь інтер'єр в будинку після укладання нової паркетної дошки «французька ялинка». Ледве вловимий аромат дерева в поєднанні з благородними відтінками дуба привносить в приміщення особливий затишок і дарує комфорт і функціональність!