Компанія Barlinek Profi є прямим постачальником паркету з польських заводів Барлінек, що мають величезний склад готової продукції в Києві та Вінниці.

На нашому сайті в каталогах зручно подивитися і обрати паркетну дошку з наявності для укладання в міській квартирі, заміському будинку, офісному приміщенні або комерційних закладах. Наші менеджери докладніше проконсультують з усіх питань, і допоможуть підібрати оптимальний варіант паркетної дошки для вітальні, спальні або кухні.

У розділі Колекції паркетної дошки Barlinek представлені підлогові покриття в різному колірному рішенні, з яскравим або мінімалістським дизайном. Хочете побачити колір паркету наживо і оцінити його тактильні характеристики? Запрошуємо вас відвідати шоу-рум Barlinek Profi в Києві або замовити доставку зразків паркетної дошки безпосередньо на будинок або в офіс.

На складі Барлінек у Вінниці та Києві в наявності є практично всі види паркетної дошки, незалежно від забарвлення, розмірів або форми. При замовленні паркету можлива доставка протягом 2-7 днів. Однак, у зв'язку з підвищеним попитом на деякі особливо популярні позиції, рекомендуємо все ж таки уточнювати перед замовленням наявність перкету, що вам сподобався, у наших менеджерів.