Стільці на коліщатах є практично в кожному будинку і без винятків в офісі. Якщо у вашому приміщенні підлогове покриття - паркет, то від стільця може виникнути потертість.

Паркет - матеріал з натурального дерева, тому від постійного механічного впливу роликів на стільцях можливі сліди на паркеті, подряпини і потертості.  Від роликів на стільцях подряпини потертості. Це зовсім не означає, що якість паркету низька. Будь-яке підлогове покриття з натуральної деревини має верхній захисний шар, який боїться постійного тертя і має свої особливості в догляді. Навіть самі зносостійкі лаки і масла з часом стираються. Необхідно просто запобігти цьому процесу.Тому не варто боятися купити паркет, догляд за ним вже через короткий час стане звичайним, звичним справою, але є маленькі особливості, про які потрібно знати заздалегідь. Адже тепло і комфорт натурального дерева, при використанні в інтер'єрі, сторицею нівелюють всі його дрібні недоліки.

       .                                              

 Чим паркет захищають від подряпин

Для того щоб уникнути неприємностей, паркетну підлогу захищають спеціальними килимками невеликих розмірів. Проводять їх з прозорого поліуретану, гуми або коркового дерева, вони мають невеликий розмір, і застеляють їх конкретно під стілець. Також є можливість змінити пластикові ролики на більш м'які - гумові, або оббити їх войлоком.