підлогове покриття в Україні Підлогове покриття в дитячу Київ

Ремонт або настил нової підлоги починається з підбору матеріалів. Краса, практичність і безпека - три основні вимоги для нового підлогового покриття в будинку або квартирі. Найскладніше завдання - ремонт дитячої кімнати, адже треба врахувати велику кількість нюансів. Малюки проводять багато часу в кімнаті, в міру свого віку постійно знаходяться на підлозі. Тут вони грають, бігають, стрибають, стукають і переміщують іграшки по поверхні, бруднять і щось розливають. Які підлогові покриття купити для дитячої - один з найскладніших виборів батьків. Отже, підлога в дитячій повинна бути:

.

  • Екологічною. Матеріали не повинні стати причиною алергії у дитини;
  • Зносостійкою і міцною до механічних пошкоджень. Поверхня не повинна постраждати від ударів і подряпин;
  • Вологостійкою. Звичайно, підлоги не повинні бути вологостійкими як у ванній, але і не повинні коробитися від розлитої води;
  • Мати теплу поверхню. Діти часто бігають босоніж, а холодна підлога може стати причиною хвороби;
  • Простою у прибиранні. Діти здатні все забруднити, коли цього зовсім не чекаєш. Дуже часто підлоги треба очистити максимально швидко і легко;
  • Безпечною. Навіть самі спокійні діти іноді падають. Купити підлогове покриття в дитячу, виходячи з цього, потрібно не слизьке і не дуже жорстке.

.

При виборі кольору підлоги слід врахувати розміри кімнати, дизайн інтер'єру та відтінок меблів. Вибирайте світлі, темні, яскраві дерев'яні підлоги з лаковим покриттям.

 

Яке купити підлогове покриття в Україні для дитячої кімнати?

 

підлогові покриття купити для дитячої Класичний вибір більшості дбайливих батьків - матеріали з натурального дерева. Паркет і паркетна дошка - це:

.

  1. Найбезпечніші і довговічні підлоги.
  2. Абсолютно не токсичні.
  3. Дарують приємні тактильні відчуття, теплі для ніг.
  4. Створюють сприятливий мікроклімат в приміщенні.
  5. Лакові підлоги вимагають мінімального догляду, не вбирають бруд і фарби, легко миються.
  6. Дошку, коли дитина виросте можна відшліфувати, виправивши ушкодження.

Купити покриття для підлоги з натурального дерева - найвірніше рішення!

 

Рішення залишається за вами. Сподіваємося, що завдяки отриманій інформації, вам вдасться легко зробити вибір і купити якісне підлогове покриття в Києві для дитячої кімнати.