Паркетна підлога сьогодні знаходиться в топі по вибору підлогового покриття

Помилки при укладанні паркетної дошкиПо-перше, це екологічно чистий продукт з багаторічною гарантією якості, по-друге, паркетна підлога підкреслює вишуканий смак власника приміщення, по-третє, сьогодні на ринку, і в тому числі в нашому магазині, присутня величезна різноманітність дерев'яних підлогових покриттів за доступними цінами . Але при неправильному монтажі всі переваги паркету не матимуть ніякого значення. Ця стаття про те, які найпоширеніші помилки можна допустити, укладаючи паркет, а також рекомендації, як їх уникнути.

Найперша і головна помилка - це купівля дешевого паркету на ринку або в торговій точці з сумнівною репутацією. Такі товари можуть мати різні дефекти - недосушену сировину, деформацію, пошкодження на поверхні, неправильну конструкцію, неприємний запах. В такому паркеті може використовуватися неякісний клей, міститися токсичні речовини і хімічні добавки, а це може стати причиною погіршення здоров'я. Щоб уникнути цього, купувати паркетну дошку потрібно тільки у відомих виробників. Паркет купити ви можете в нашому авторизованому шоу-румі паркету в Україні від виробника Barlinek.

 

Монтаж паркетної дошки - складний процес, що вимагає досвіду і потрібного інструменту.

Другою помилкою при укладанні паркету є залучення недосвідчених працівників. Неправильне укладання паркету може привести до самих несподіваних результатів згодом. Пам'ятайте, що вам паркет не дістався даром, ви заплатили за нього чималі гроші, а паркет в упаковці - ще не готовий продукт. Користуйтеся тільки послугами професіоналів з багаторічним досвідом роботи, які якісно проведуть монтаж паркетної дошки і позбавлять вас від непотрібних додаткових витрат. Ви можете скористатися послугами кваліфікованих фахівців компанії BarlinekProfi і отримати 20-ти річну гарантію на паркетну дошку.

 

І третьою основною помилкою є укладання паркету на неправильно підготовлену основу.

Це може привести до деформації паркетної дошки, можуть з'являться щілини, прогини, і таке підлогове покриття швидко вийде з ладу. Не можна укладати підлогу, коли в приміщенні ще не закінчені всі оздоблювальні роботи. Температура повітря повинна бути не менше 18 градусів, а вологість не перевищує 40-60%. Щоб після укладання паркет не здувався, перед монтажем його необхідно залишити в приміщенні на добу.

 

Зазвичай, виробник дає докладну інструкцію на упаковці з матеріалом. дотримуйтесь цих правилам і ви отримаєте якісне, правильно встановлене підлогове покриття, яке прослужить вам довгі роки. А звернувшись до фахівців компанії Barlinek Profi за допомогою, ви отримаєте сервіс найвищого рівня за найбільш доступними цінами.

.

.