.

Барлінек - виробник паркетних підлогових покриттів з багаторічною історією виробництва і великим багажем досвіду в експлуатації. Підприємства щорічно створюють і випускають паркетну дошку, що відрізняється дійсно підвищеною стійкістю і міцністю, за якістю кожної партії якої стежать відділи технічного контролю та власні дослідні лабораторії. Тут зразки випущеної продукції піддають серйозним випробуванням - дошку замочують у воді, дряпають, б'ють і стирають, переохолоджують та перегрівають, пересушують та зволожують, обливають барвниками, хімікатами та іншими реагентами і т.д. Таким чином, імітуючи жорстке багаторічне використання в прискорених циклах, лабораторія дає висновок про гарантійний термін на ту чи іншу колекцію.

.

Також особливе значення має якісна сировина і компетентний процес виробництва підлог на всіх етапах. Паркетна дошка з добірної деревини, яка була грамотно просушена, правильно склеєна і оброблена, ретельно упакована і майстерно укладена, подарує комфорт, багаторічне відчуття задоволеності від використання та чудовий настрій.

 

Гарантія на паркетну дошку в салоні Barlinek Profi

 

Компанія Barlinek Profi реалізує паркетну дошку безпосередньо від виробника. У наших каталогах представлені трендові колекції підлогових покриттів, які стануть яскравою і стильною прикрасою домашнього або комерційного інтер'єру.

 

Колекції паркетної дошки Барлінек та гарантія на матеріали:

 

 

 

При дбайливому догляді і дотриманні елементарних правил експлуатації підлогових покриттів з натурального дерева, ви зможете користуватися паркетом набагато довше. Протягом 3-5 років паркетна дошка зберігає свій первинний зовнішній вигляд, потім можливі невеликі зміни кольору і відтінку ламелей.

Деревина може змінювати колір при частому падінні сонячного світла. Ультрафіолет по-різному впливає на дерево: дуб набуває золотистого відтінку, ясен жовтіє, екзотичні породи дерева отримують червонуватий відлив. Найменше змінюють відтінки тоновані підлоги.

 

Не забувайте правильно доглядати за паркетною дошкою, чистити і обробляти підлогу спеціальними засобами по догляду та використовувати захисні наклейки на меблі та килимки. Так ви довше збережете первинну естетику, і захистите підлогу від пошкоджень.

Неправильний монтаж також може скоротити життя вашому паркету. Не варто економити на укладанні паркетної дошки або займатися процесом монтажу самостійно. Кваліфіковані майстри підготують стяжку і виконають укладання паркету, дотримуючись всіх приписів технології процесу.