Стик плитки і паркетної дошки без порога

.

Стик плитки і паркетної дошки без порогаКоркові компенсатори встановлюють для з'єднання двох покриттів, які знаходяться в одній площині, коли ви бажаєте зробити переходи максимально непомітними. Для цього рівень укладеного паркету і рівень підлоги, з яким ви хочете його зістикувати, повинні ідеально збігтися.

.

Для укладання паркетної дошки Барлінек рівень прилеглої підлоги повинен бути в межах 14-15 мм. Корок можна використовувати для зонування приміщень виключно при клейовому способі монтажу паркетної дошки.

.

Корковий компенсатор має відмінні характеристики:

  • Натуральний і безпечний;
  • Теплоізоляційний;
  • Не боїться перепадів температур;
  • Підходить для шва будь-якої форми.

.

Стик плитки і паркетної дошки без порога фотоВиділимо ключові правила, як правильно зістикувати плитку і паркетну дошку:

  1. Залишити зазор між двома покриттями 7 мм;
  2. Якщо корка вище підлоги, її обрізають за допомогою канцелярського ножа;
  3. На дно корку наносять еластичний клей;
  4. Матеріал вставляють в зазор і щільно притискають;
  5. Кілька компенсаторів щільно стикуються між собою;
  6. Після повного висихання клею в місці з'єднання паркетної дошки і плитки шов можна піддавати механічним навантаженням.

.

При догляді за корковими матеріалами, так само як і за дошкою, слід використовувати щадні миючі засоби, які не містять агресивних хімічних речовин.

.

.

.

Стиковка плитки і паркетної дошки поріжками

.

Стиковка плитки і паркетної дошки поріжкамиДілянки з'єднання підлогових покриттів дуже часто знаходяться на кордоні двох приміщень. Самий універсальний спосіб оформити стик - дерев'яний поріжок. Він допоможе:

  • Закрити зазор між різними матеріалами;
  • Створити плавний перехід з однієї кімнати в іншу;
  • Вирівняти невелику різницю по висоті.

.

Під час монтажу стику між плиткою і пакетної дошкою майстри рекомендують дотримуватися наступних правил:

  1. Для ширини основи поріжка 20 мм залиште зазор 25 мм;
  2. На поріжок нанесіть еластичний клей;
  3. Виріб акуратно зафіксуйте в стику.

.

Дерев'яні поріжки виглядають красиво, відмінно гармонують з меблями і підлогою з натурального дерева. Важливо враховувати, що дерев'яна фурнітура може реагувати на зміни навколишнього середовища. Доглядати за поріжками слід так само, як і за паркетними покриттям для підлоги.

.

Наша компанія Barlinek Profi пропонує тільки коркові поріжки для стику паркетної дошки і плитки в декількох варіантах кольорів. Широкий вибір наших коркових компенсаторів дозволить підібрати матеріали в потрібній колірній гамі.

.