Нове бачення паркету на виставці Domotex Asia / CHINAFLOOR

 

Виставкова зона площею 175 тис. М2 рясніла зразками кращих інноваційних підлогових покриттів, комплектуючих, засобів для догляду за виробами. Гості виставки познайомилися з новітніми досягненнями в індустрії підлог, побачили широку палітру кольорів і дизайнів, безпосередньо спостерігали за роботою майстрів. Величезний асортимент товару дав можливість порівняти якість і ціни різних брендів, побачити нові ідеї щодо облаштування дизайну інтер'єру житлових і комерційних приміщень.

 «Domotex Asia / CHINAFLOOR» Barlinek Profi


Компанією «Barlinek» наміжнароднувиставку Domotex Asia з України та Польщі була привезена тришарова паркетна дошка з колекцій Senses, Pure Classic Line, Pure Vintage, Décor Line.

Також були предскавлені аксесуари: натуральні підкладки та плінтуси. Головний акцент був зроблений на екологічну чистоту паркетної дошки і матеріалів для укладання. Продукція фабрики «Барлінек» привернула увагу професійної аудиторії і гостей виставки.

.

Було отримано велику кількість позитивних відгуків та побажань, величезний заряд емоцій.
На виставці компанія не тільки ділилася своїми досягненнями, а й дізналася про новинки та світові тенденції в сфері підлогових конструкцій.

.

Надихнувшись неймовірними ідеями, виробник готовий приступити до роботи з новими силами, щоб втілювати в реальність самі сміливі та оригінальні проекти!

.
 Але поки Схід тільки обговорює масштабні поставки дошки Барлінек на свій ринок, вітчизняний споживач уже сьогодні може купити високотехнологічну паркетну дошку в Україні. Ми із задоволенням допоможемо створити теплий і затишний простір з натуральною брендовою підлогою в нашому шоу-румі «Barlinek Profi» у Києві за адресою вул. Полтавська, 10.