Відвідування заводу Barlinek у Вінниці

 

Здавалося б, ми вже бачили всі види паркету і знаємо про паркетні підлоги Barlinek абсолютно усе! Однак, відвідавши завод Barlinek у Вінниці, нам вдалося тісніше ознайомитися з новим вдосконаленим виробничим процесом, оцінити технологічні потужності бренду та інноваційні методи, що використовуються на заводі.

Побачити все виробництво паркетної дошки зсередини – це захоплюючий досвід для нас як учасників великої родини Barlinek. На сьогоднішній день виробниче підприємство Barlinek у Вінниці – це один з найбільших заводів у Європі. Продукція Barlinek з України відправляється в усі куточки Європи, Азії, Африки, Америки і навіть Австралії.

   Що вразило нас найбільше? Крім масштабної площини в очі кидається велика кількість деревини. Натуральна сировина надходить на завод з лісів України та Польщі. Оцінюючи технічне оснащення заводу, можна сміливо стверджувати, що такого інноваційного та високотехнологічного обладнання немає на жодному іншому заводі в Україні. Розширення виробництва Barlinek призвело до таких інновацій:

  •  Практично повна автоматизація. На нових лініях ручна праця майже не використовується, що виключає «людський фактор» і мінімізує помилки;
  •  Нові верстати й машини неймовірно швидко і точно обробляють сировину, розрізають деревину і склеюють шари паркетної дошки. Те, що кілька хвилин тому було цільним деревом, зараз виглядає як упаковка готового матеріалу;

  •  Завдяки новому обладнанню вдалося досягти абсолютної точності в розмірах і сортності паркетної дошки;

 Оновлення асортименту. Потужне обладнання дозволило випускати паркетні дошки в новому дизайні, розширивши асортимент. Новий паркет в найближчі дні з'явиться в нашому магазині.

.

Паркетна дошка з Вінниці barlinek Profi

 

   

   Компанія Barlinek ще раз довела свою міць і прагнення завоювати лідерські позиції в рейтингу виробників паркетної дошки на світовому ринку. Ніколи ще натуральні покриття для підлоги не були такими досконалими і естетично ефектними.

   Barlinek прагне, щоб і у кожної української родини була можливість купити паркетну дошку для квартири або будинку, а салон «Barlinek.profi» буде цьому всіляко сприяти!