Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман відвідав завод «Barlinek»

   Компанія «Barlinek Invest» давно очікувала зустріти делегацію представників вищої влади держави. Підприємство пишається своїми виробничими цехами і високотехнологічним обладнанням, завдяки якому на заводі вдалося мінімізувати ручну працю, а відповідно й поліпшити якість паркетної дошки.

   У вересні Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, перебуваючи у Вінниці, відвідав виробничі потужності підприємства «Barlinek Invest». Пан Прем'єр підкреслив, що «Барлінек Інвест» – це одне з найбільших підприємств з виготовлення паркетної дошки в Європі. Удвічі приємно, що один з найбільших інвесторів на ринку деревообробки в Україні розташовується саме у Вінниці - на Батьківщині Прем'єра.

   В ході екскурсії по заводу делегації були продемонстровані нові цехи. Перш за все, це виробництво паркетної дошки, призначеної для установки на систему «тепла підлога», а також нова колекція матеріалів, які виробляються з української деревини. З 2007 року «Barlinek» реалізує програму, за умовами якої компанія висаджує одне нове дерево за кожну упаковку паркетної дошки. Сьогодні ми можемо спостерігати новий ліс площею понад 320 га, а це практично 1 млн молодих дерев!

   Пан Гройсман провів зустріч з керівництвом компанії, менеджерами, а також поспілкувався з працівниками виробничих цехів. Прем'єр побажав усім працівникам вдалої робочої зміни та зазначив, що нарешті українські споживачі мають можливість купувати високоякісну та неймовірно вишукану  паркетну дошку в Києві та інших регіонах України за доступними цінами!