Паркетна дошка Pure - кращі традиції сучасної «давнини»

Паркетная доска Pure Vintage

Компанія Barlinek регулярно радує шанувальників вишуканих підлогових покриттів і випускає дизайнерські колекції підлог. Лінійка Pure і Pure Vintage - це поєднання інноваційних матеріалів і незвичайних дизайнів, для створення яких виробник використовував техніку старіння дерева.


Паркетні підлоги Pure - це дошка з добірного дуба, покрита натуральними маслами або екстра матовим лаком. Чотирьох стороння фаска підсилює ефект старовини і надає полам оригінальний вид. Для виробництва даної колекції використали дуб з великою кількістю сучків. Поздовжній яскраво виражений рельєф і натуральні візерунки деревини ідеально імітують дерев'яну підлогу з давніх часів.

Паркетная доска Pure Vintage


Паркетна дошка з оновленою колекції Pure представлена ​​в декількох кольорах, серед яких:


1) Молочний дуб.


Легкий сіро-молочний відтінок з домішкою сонячних променів - головна відмітна особливість даної паркетної дошки. Ненав'язливий нейтральний відтінок не втомлює і не привертає до себе зайвої уваги, при цьому виглядає стильно і благородно. Матова поверхня підлоги надійно захищена лаком від утворення подряпин.


2) Темно-коричневий дуб.

Ефект старовиннї підлоги з середньовічного замку у вас в квартирі або офісі - це паркетна дошка Barlinek Pure Vintage у відтінку темний дуб. Розкішний відтінок коричневого кольору гармонійно доповнюють бежеві прожилки і складні візерунки багатовікової деревини. Кожна дошка - окремий полотно для індивідуального візерунка.

3) Коричнево-золотистий дуб.


Ця паркетна дошка з серії Pure Vintage від Barlinek має на диво насичений, майже медовий колір. Завдяки спеціальній обробці дошки дуб набуває відтінок благородної старовини. Світлий дуб - це сяйво яскравих золотистих відтінків на вашому підлозі, переливаються під променями сонця.


Колекції Pure і Pure Vintage визнані одними з найбільш незвичайних і неординарних. Підлога з ефектом старовини чудово доповнять житловий будинок або квартиру, як в класичному, так і сучасному індустріально-промисловому стилі.