У шоу-румі в Києві «Barlinek Profi» представлен асортимент дерев'яних матеріалів для підлоги і стін. Паркетна дошка відрізняється неймовірно елегантним зовнішнім виглядом і високими технічними характеристиками. До того ж дерев'яні підлоги виглядають презентабельно і підкреслюють відмінний смак господарів будинку. Однак дерев'яні покриття можуть зсихатися і деформуватися при складних умовах мікроклімату. Яку підлогу зробити на кухні і чи варто укладати паркетну дошку?

.

Дерев'яні підлогові покриття для кухні

.

Дерев'яні підлоги - найбільш екологічні та практичні, саме така підлога для кухні найкращий! Однак для укладання на кухні слід підібрати тільки інноваційну трехслойную паркетну дошку. Даний матеріал відрізняється підвищеною стійкістю до вологи і пару, але не завжди витримує падіння гострих і важких предметів, тому робочу зону можна відокремити плиткою. Паркетна дошка обробляється захисними засобами - лаком і маслом, які продовжують термін експлуатації підлоги і відштовхують воду. Вкрай важливим є і правильний монтаж дерев'яної підлоги. Після професійної укладання паркетна дошка не зміщується і не роз'їжджається.

.


Для все ще недовірливих споживачів розглянемо детальніше основні технічні характеристики паркетної дошки:паркет на кухню

  • Багатошарова конструкція. Три шару паркетної дошки з'єднані між собою клейовим способом при перпендикулярному укладанні. Саме таке розташування волокон зберігає матеріал від волого-температурної деформації;
  • Жорстка поверхня, стійка до механічних пошкоджень. Багатошарова обробка лаком і маслом підсилює і так досить міцну поверхню паркетної дошки;
  • Водостійкість. Якісна обробка лаком або маслом не дозволяють воді вбиратися і руйнувати паркет;
  • Антибактеріальний ефект. У якісних паркетних дошках і при правильній експлуатації не утворюється цвіль або грибок;
  • Антистатична поверхня натуральних підлог відштовхує пил і бруд. Підлога довше залишаються чистими;
  • Поєднання з системою теплої підлоги. Паркетна дошка досить теплий матеріал, але обігрів підлоги дозволить ходити босоніж в будь-яку пору року.

При цьому важливо відзначити, що паркетна дошка в шоу-румі «Barlinek Profi» в Києві представлена ​​в різноманітних відтінках і текстурах. Наші консультанти допоможуть вам визначитися, чим застелити підлогу на кухні, і який малюнок підібрати для класичного, сучасного або авангардного стилю інтер'єру.

Монтаж дерев'яних підлог для кухні

Щоб паркетна дошка не розсихалася і довше зберігала свій привабливий зовнішній вигляд, рекомендується доручити монтаж підлоги кваліфікованим фахівцям. Лише при строго дотриманній технології укладання паркетної дошки, можна гарантувати термін експлуатації підлоги на кухні від 15 до 20 років.


Вибирайте паркетну дошку брендових виробників з добірної деревини дуба, ясена, клена, мербау або сапеле. Дані сорти більш стійкі до вологи, тому саме таку підлогу можна впевнено вкладати на кухні.