Все частіше люди при ремонті будинку або квартири згадують про натуральне підлогове покриття - паркет. Сучасна паркетна дошка виготовляється за новітніми технологіями, що дозволяє їй служити довше, ніж, наприклад паркету, який зроблений років 50 назад. Вибираючи паркет, найчастіше звертають увагу на колір, захисне покриття, породи деревини, з яких він зроблений. Це дійсно важливі фактори для подальшого терміну служби.

Але термін служби паркету не менш залежить від грамотного вкладання та правильної експлуатації. Тому на монтаж паркету не варто шкодувати коштів, вибирайте тільки перевірених майстрів, з досвідом та сертифікатами. Паркет може прослужити більше 20 років, якщо в подальшому здійснювати догляд. Не варто мити паркет занадто мокрою шваброю, не допускати пролиття хімічних або органічних речовин, а якщо це сталося, то потрібно швидко витерти сухою ганчіркою.

.

Що робити, якщо паркет прийшов в жалюгідний вигляд?

.

 З плином часу, за рахунок інтенсивної експлуатації, підлогове покриття втрачає свій первозданний вигляд, але можливий естетичний ремонт паркету. Найчастіше його можна здійснити за рахунок спеціальних засобів по догляду: 

  • Воскитаполіролі для паркету;
  • Засоби для очищення паркету;
  • Захисні спеціальні засоби.

 Найчастіше навіть делітанти справляються з такими роботами, з нашими засобами не обов'язково застосовувати спеціальну техніку. Але все ж, набагато краще скористатися послугами умілих та досвічених майстрів! Після таких дій паркетна дошка буде виглядати привабливо і знову може служити десятиліття. Термін служби таких підлогових покриттів можна продовжувати неодноразово, що досить істотно заощаджує кошти власникам.

.

Телефонуйте! Ми проконсультуємо.