Паркетна дошка: секрети її популярності й затребуваностіРемонт починається з вибору дизайну інтер'єру і підбору відповідних матеріалів. Часто буває так, що візуалізація демонструє красивий і стильний інтер'єр, а на ділі обстановка не радує затишком і комфортом. Весь секрет криється у правильному підборі оздоблювальних матеріалів.

Наприклад, багато хто вважає, що будь-яке підлогове покриття, яке імітує дерев'яну підлогу, подарує тепло і затишок в будинку. Але якщо порівняти зразки різних матеріалів з натуральною паркетною дошкою, відразу стає зрозуміло, чому натуральне дерево досі не має конкурентів. 

.

Паркетні покриття завжди цінували за їх красу і міцність, вони залишаються найбільш затребуваними серед споживачів протягом довгих років. Однак сучасна паркетна дошка має й безліч інших переваг, серед яких наступні:

  • Стійкість до деформації. Завдяки складній структурі, що складається з 3-х шарів, паркетна дошка зберігає свої розміри і форму навіть при коливанні температури і підвищеній вологості;

Паркетна дошка: секрети її популярності й затребуваності фото

  • Зносостійкість. Дошка так само як і паркет витримує масивні предмети і меблі, а також щоденне навантаження без деформації;
  • Довговічність. При правильному використанні ваша нова дерев'яна підлога збереже свою красу, естетику й функціональність протягом 20-30 років;
  • Натуральність. Екологічні будівельні матеріали в тренді вже багато років; 
  • Тепло- та шумоізоляція. Тільки справжня паркетна дошка зберігає теплу поверхню і взимку, і влітку, та дарує приємні відчуття при ходінні по підлозі босоніж. До того ж дерево прекрасно блокує будь-які сторонні звуки;
  • Полегшений догляд. Сучасні покриття обробляються безпечними захисними засобами (на вибір лаком або олією), що дозволяє довше зберігати красу та чистоту підлоги. Наявність інноваційних засобів для миття та захисту паркетної дошки істотно полегшує процес догляду за нею.

/

Окремо слід згадати про вартість паркетної дошки. Спочатку може здатися, що ціна дерев'яних підлогових покриттів істотно вище вартості ламінату, лінолеуму або плитки. До того ж окремих фінансових витрат вимагає укладання паркету. Але важливо пам'ятати, що в середньому термін експлуатації дерев'яної підлоги – як мінімум 20 років, тоді як інші покриття в окремих випадках доведеться міняти вже через 5-7 років. Таким чином, покупка паркетної дошки для будинку або квартири – правильна інвестиція в своє житло.

.

Компанія «Барлінек Profi» пропонує купити паркетну дошку в Києві та Україні за доступними цінами від надійного європейського виробника.