Дерев'яний паркет - саме затребуване і довговічне підлогове покриття. Безперечно, має переконливі переваги:

  • Міцність;
  • Витривалість;
  • Надійність;
  • Екологічність;
  • Гарний і презентабельний зовнішній вигляд.

Компанія Barlinek виробляє одні з кращих паркетних підлог в Україні. Заводи випускають і реалізують високоякісну продукцію на внутрішньому ринку, що дозволяє покупцеві купити паркет за цінами виробника, істотно заощадивши при цьому на митних зборах, брокерських послугах, логістиціта зайвих посередниках, витрати яких завжди закладені у вартість імпортних продуктів.

 

В асортименті бренду представлені варіанти покриттів на будь-який смак з дуба та ясена, які по праву належать до преміум класу. У кожну колекцію вкладена досконала краса самої природи. Віддаєте перевагу мінімалізму? Обирайте паркет в строгих лаконічних півтонах. Для вишуканих дизайнерських інтер'єрів можна підібрати паркетну дошку в різноманітних колірних рішеннях від білого до майже чорного тону. Підлоги від Барлінек відрізняються різноманітністю кольорів, шириною ламелі, селекцією і текстурою деревини. Творчий підхід, оригінальні і свіжі ідеї творців дерев'яних підлогових покриттів привертають споживачів з усієї країни.

 

 

Яку купити паркетну дошку українського виробництва

за хорошою ціною?

 

Пам'ятайте, купуючи дерев'яний паркет від компанії Барлінек, ви робите довгострокову та вигідну інвестицію завдовжки в кілька поколінь. Підлоги з дерева - краще, що придумала людина для облаштування будинку або квартири.

Ваш новий паркет - це:

  • 100% натуральні матеріали;
  • Вічна класика, яка має досконалий сучасний вигляд;
  • Час працює на паркет, з віком роблячи його ще більш привабливим, адже він набуває вигляду «зістареної підлоги»;
  • Матеріали з дерева чудово вписуються в будь-який стиль інтер'єру;
  • Якісні підлогові вироби практично вічні, будуть служити і дітям, можливо, і онукам;
  • Добротне покриття не просто створить атмосферу затишку, а й підвищить життєвий тонус, і подарує позитивний настрій.

 

Ще вчора інші європейські бренди користувалися популярністю в нашій країні, але вже сьогодні україно- польський виробник паркетної дошки Барлінек впевнено завойовує покупця, надаючи йому оптимальне співвідношення ціна / якість.

 

Кращий вибір підлогових покриттів з дерева

від виробника в Києві

 

Робите ремонт або просто плануєте замінити стару підлогу? Напевно хочеться купити не тільки красиву і якісну, але і недорогу паркетну дошку в Києві? Щоб не помилитися у виборі, важливо знати особливості структури і властивостей матеріалу:

  1. Паркетна дошка складається з трьох шарів. Нижній шар - деревина товщиною 2 мм, верхній шар виготовляється з цінних порід дерев, між ними знаходиться стабілізуючий шар хвойних порід дерев. Якість верхнього шару і його покриття відповідає за зносостійкість і довговічність підлогової конструкції.
  2. Тип селекції безпосередньо впливає на зовнішній вигляд ламелі. Сортування паркету відбувається за типом розпилу. Від цього залежить колір і малюнок планок, наявність дефектів, рівень контрастності. Але ціна на паркетну дошку українського виробництва вже мало залежить від вибору певної селекції, так як світові тенденції моди схиляються до максимального відображення всіх особливостей деревини. Якщо раніше найдорожчим вважався максимально однорідний по тону паркет селект в радіальному розпилі, то зараз дошка з великими сучками, тріщинами і істотним перепадом відтінків деревини стає все ціннішою і, відповідно, дорожчою.
  3. Кількість смуг на одній плашці буває від однієї до трьох. Однополосний дерев'яний паркет від бренду Барлінек має найпривабливіший вигляд, на ній чітко виділяється унікальна структура і візерунки дерева.
  4. Тип замка впливає на щільність з'єднання ламелей. Сьогодні відомі компанії мають кращу версію замків, поліпшені варіанти Lock або Click.
  5. Дерев'яні підлоги покривають олією або лаком. Кожне з покриттів має свої переваги. Важливо, щоб дерево обробляли не синтетичними розчинами, а безпечними засобами на натуральній основі.

 

Обирати паркетну дошку для будинку, квартири або комерційного закладу краще від відомого виробника з хорошою репутацією. Так ви гарантовано вбережете себе від проблем з неякісною продукцією. Ціна паркетної дошки Барлінек доступна практично для кожної української сім'ї, а її універсальні інженерні властивості і розкішний зовнішній вигляд допоможуть при формуванні красивого інтер'єру.