Барлінек - компанія, виробничі потужност іякої знаходяться в Польщі, Румунії та Україні. Паркетна дошка, що випускається в Польщі - тришарова конструкція, верхній шар якої виконаний з цінних порід деревини. Якісний паркет виробництва Польща ви можете купити в нашому інтернет-магазині, така підлога при правильному укладанні буде служити не одне десятиліття. Це підлогове покриття абсолютно екологічно чисте, матеріал ретельно відбирається і обробляється фахівцями на кращому виробництві уЄвропі.

.

Паркет Польша 2Широкий вибір паркетної дошки з Польщі колекцій Смаки життя, Senses Collection, Jean Marc Artisan прикрасять будь-який інтер'єр. Сучасні виробничі процеси дозволяють виготовляти міцну конструкцію з ідеальним зовнішнім виглядом.

У нашому шоу-румі від виробника ви зможете купити паркет для інтер'єру в стилях: кантрі, класика, модерн і бароко. Наші фахівці із задоволенням проконсультують вас при виборі кольору, розміру, допоможуть правильно розрахувати потрібну кількість дощок для площі кімнати. Дадуть відповідь на всі виникаючі у вас питання. У нашому магазині ви зможете доторкнутися до усіх все матеріалів руками, придбати супутні товари, такі як клей і засоби по догляду за паркетом.

Цікавим фактом в компанії Барлінек є те, що при продажу однієї упаковки паркету з логотипом фірми, оплачується висадка одного саджанця дуба. Таким чином, зберігається навколишнє середовище і екосистема, ліс висаджений компанією налічує понад 13000000 саджанців. Це найкраще свідчення ставлення до природи та рівня якості продукції.