На нашому сайті ви можете купити паркет в Києві найвищої якості. Паркет Європа виробляється в Румунії, Польщі та Україні за новітніми технологіями. Тришарова конструкція паркетної дошки складається з двох шарів соснових порід і одного шару деревини високої якості.

Паркетна дошка буде служити не одне десятиліття, забезпечуючи якісне та екологічно чисте підлогове покриття. Використовуючи спеціальну підкладку, можна забезпечити «тиху» підлогу, навіть тупіт дитячих ніжок не буде сильно відчуватися.

Паркет з Європи колекції Diana Forest прекрасно підійде для вирішення завдань облаштування недорогої, але якісної підлоги. Фахівці нашої компанії дадуть відповідь на всі ваші питання, проконсультують при покупці, правильно розрахують потрібну кількість паркету на вашу площу, розкажуть про правильний догляд за паркетом. Наш шоу-рум знаходиться в зручному місці, відвідавши нас, ви отримаєте масу приємних вражень від персоналу та затишку.

Паркет Барлінек реалізується більш ніж в 60 країнах світу, при цьому компанія фінансує проект під назвою «Ліс клієнтів», суть якого полягає в тому, що після продажу однієї пачки паркету висаджується одне дерево, тим самим екосистема не порушується. А в лісі вже понад тринадцять мільйонів дерев! Така кількість продажів свідчить про високу якість продукції.