Барлінек - об'єднані традиціями!

паркетная доска купить киев высадка деревьев Barlinek
/

Компанія «Bаrlinek Invest» відноситься до найбільш потужним і екологічним чистим підприємствам України. Важливими аспектами діяльності виробничих підприємств є використання гранульованого біопалива, що не виділяє шкідливих і небезпечних речовин, і безвідходна технологія виробництва.

.

Основною сировиною для виробництва паркетної дошки є деревина українських дерев, яка закуповується виключно на законних підставах через торги або аукціони.

.

Крім цього «Bаrlinek Invest» став ініціатором великої соціальної програми з висадки нових дерев по всій території України. Регулярно проводяться суботники, на яких співробітники компанії, волонтери, дилери беруть участь в активній висадці дубових дерев.

У минулі вихідні була організована поїздка в лісові господарства Київської області, де представники компанії «Bаrlinek Invest», а також їх партнери, дилери та волонтери брали участь у висадці нових дерев.

.

Директори та співробітники компанії «Bаrlinek Profi» із задоволенням підтримали соціальний проект і особисто посадили понад 700 нових дерев!