Паркетна дошка преміального класу по супер-ціні лише в лютому! 

 Barlinek Акция распродажа Киев

Неповторна енергетика підлогових покриттів Barlinek стане гідним доповненням будь-якого приміщення – будь то міська квартира, заміський котедж, робочий кабінет або офісний простір. Стильні колекції дозволяють підкреслити достоїнства приміщення, збільшити потік природного світла, розширити або звузити кімнату. Ви завжди відчуватимете єднання з природою і унікальну атмосферу тепла і комфорту.

Сучасні паркетні дошки покриті зносостійким лаком або унікальним розчином на основі оксидативної олії. Олія рослинного походження не закупорює пори деревини, природний повітрообмін не порушується. Це дозволяє підкреслити текстуру дерева, а також захистити підлоги від попадання вологи.

Barlinek Акция распродажа Киев

При організації виробничого процесу компанія Barlinek стабільно спирається на сучасні технології і строгий контроль всіх етапів виготовлення дерев'яних покриттів. Такі принципи дозволяютьстворювати матеріали, що виділяються безліччю переваг, серед яких міцність, зносостійкість, довговічність!

.

.Barlinek Акция распродажа Киев

На сайті магазина «Barlinek Profi» представлений повний каталог продукції Barlinek. Ми розуміємо, що покупцеві складно зробити вибір з такої різноманітності декоров і відтінків. Наші консультанти допоможуть визначитися з вибором і запропонують найкращий варіант підлогового покриття для вашого будинку або бізнесу.

Встигніть купити акційні покриття Barlinek трендових відтінків за кращою ціною лише у лютому!